"La veu o la missió TopMart és oferir una àmplia gamma de diferents productes com mobles, tecnologia, papereria i objectes de regal que siguin funcionals, ecològics i sostenibles a un preu molt baix"

Públic objectiu

Petites i grans empreses.
Des de TopMart volem fer arribar els nostres productes tant a empreses grans com a petites empreses en el procés de desenvolupament.

Per què volem que sigui coneguda la nostra empresa?

Volem arribar a ser un gran referent dins del comerç majorista i innovar al màxim en el sector, per tal de poder compartir els nostres valors amb la resta de comerços dels sectors amb els quals treballem.

Arquetip

Reial:     PODER – ESFORÇ – AMBICIÓ

Tenim unes metes clares i treballem dur per poder dur-les a terme, sempre amb l’objectiu d’obtenir el resultat més òptim i seguir millorant constantment.

Cuidador:     SINCERITAT – COMPASSIÓ – PROXIMITAT

Tenim cura dels nostres clients i col·laboradors; ens importa que se sentin a gust i que ens puguin veure com la seva empresa de confiança, per això sempre emprem el màxim de sinceritat a l’hora de comunicar-nos i, personalitzem les nostres ofertes segons els interessos de cadascú.

Advocat:     JUSTÍCIA – CONSIDERACIÓ – HUMANITAT

El nostre tracte amb el client és humà i proper: ens importa la seva opinió; prenem decisions de manera que ambdues parts acabin sentint-se el més complagudes possible; busquem que la nostra oferta de productes resulti en una relació  qualitat-preu assequible.

logos i paleta de colors